Bryllupsfotograf

Med Lars Reese Fotografi har Horsens gennem de seneste ti år haft en skarp bryllupsfotograf, der formår at indfange alle væsentlige stemninger til bryllupper. Sammenlagt har vi i firmaet 25 års erfaring som bryllupsfotograf i Horsens og omegn, og alle årene har vi nydt godt af vores grundige tilgang hertil. Vi sætter en ære i at forevige bryllupper på bedste vis.

Billeder af jeres baby vil glæde jer hele livet. Skal vi hjælpe jer?

Allerede cirka fjorten dage før brylluppet gennemgår vi hele dagen og de ønsker, I har til måden, som vi skal gøre os som bryllupsfotograf på. Sammen snakker vi om, hvilken stil I ønsker, at billederne skal være i, og hvordan, I synes, vi skal ’opføre’ os. Det hele følger en plan, og mødet fjorten dage op til brylluppet er selvfølgelig med i den samlede pris. Vi er klar over, hvor vigtig en dag det er for jer at få foreviget. Af netop denne grund sætter vi en ære i at være mest muligt grundige og opfylde de ønsker, I nu har. Vi sørger for at få alle dagens vigtige stemninger, glade smil og begivenheder med.

Når Lars Reese Fotografi hyres som bryllupsfotograf, tilbyder vi følgende tre forskellige pakker.

Pakke 1: ’Den lille pakke’. Fotografering af brudeparret.

Pakke 2: ’Mellempakken’. Fotografering fra kirkestart og til festens middag går i gang.

Pakke 3: ’Den store pakke’. Fotografering fra kirken og til og med brudevalsen. Heldagsfotografering.

Priserne på bryllupsfoto starter fra 4500,-. Tag kontakt til os, hvis I ønsker at høre mere om udvidelser af pakker, tilkøb og tilhørende priser.

En præcis, præsentabel og professionel bryllupsfotograf

Når I vælger Lars Reese Fotograf som jeres bryllupsfotograf, vælger I en præcis, præsentabel og professionel bryllupsfotograf, der ved, hvor afgørende det er for jer at få foreviget jeres dag på bedste vis.

Venter I barn? Få lavet nogle billeder af graviditeten. I vil glæde jer over det mange år frem.

Når vi kører fra vores adresse på Rådhusgade 5 i Horsens og møder op på dagen, kommer vi selvfølgelig til planlagt tid og er repræsentable i tøjet alt efter hvilket slags bryllup, der er tale om.

bubble