Professionel fotograf i Horsens

Hos Lars Reese Fotografi har vi gjort os som professionel fotograf gennem snart ti år, hvor basen de seneste seks år har været i Horsens. Vi beskæftiger os med både private kunder og med erhvervsrelaterede opgaver som præsentationsfilm og reklamefilm. Vi tilbyder både inhouse portrætfotografi og forevigelse af diverse festligheder som barnedåben, konfirmationen, studentergildet, brylluppet og helt op til 90-års-fødselsdagen – dette i form af både billeder og videomateriale.

Mangler du en portrætfotograf? Se her, hvad vi kan.

Leder du efter en fotograf i Horsens, der ved, hvordan man skyder skarpe og professionelle billeder, som lever op til, hvad du har forventet, er du havnet det rigtige sted. Alle ansatte hos Lars Reese Fotografi er uddannet eller under uddannelse som fotograf. Samlet set har vi over 30 års professionel erfaring som fotograf. Vi er eksperter i at fange unikke øjeblikke og forevige minder, hvad enten disse sker inhouse under en portrætfotosession eller til dit bryllup. 

En fotograf, der giver sig tid til at lave ordentlige billeder

Uanset hvilken opgave, vi beskæftiger os med, har vi fokus på at gøre os som en fotograf, der tager sig tid til ordentlige billeder. Når vi laver portrætbilleder inhouse og altså fra hjemmeadressen på Rådhusgade 5 i Horsens, skyder vi billederne direkte op på en computerskærm, så folk har mulighed for at se billederne igennem, mens de bliver taget. Vi går alle billeder igennem sammen, således vi finder frem til de billeder, som kunden ønsker.

Billeder af jeres baby vil glæde jer hele livet. Skal vi hjælpe jer?

Ud over at tage os god tid til hver kunde, har vi lagt kræfter i at få et studie med mest muligt hyggelige omgivelser og højt til loftet, således man føler sig hjemme, når man får taget billeder hos os inhouse. Det at hvile i sig selv og føle sig tryg i omgivelserne giver det mest naturlige udtryk, og det er jo det, vi vil frem til. Når vi kører ud i Horsens og omegn og tager billeder til arrangementer og festlige begivenheder, tager vi os selvfølgelig også god tid til at få et ordentligt slutprodukt, hvor alle væsentlige stemninger fanges.

bubble