Gravid-fotografering i Horsens

Hos Lars Reese Fotografi har vi bemærket, hvor populær gravid-fotografering er i Horsens og omegn. Graviditet er en kæmpestor livsbegivenhed, og helt naturligt er der mange ventende forældre, der ønsker at forevige den herlige og spændende tid. Når I vælger os til at hjælpe jer med jeres gravid-fotografering, er mulighederne mange. Modsat hvad tilfældet er hos mange andre fotografer, har vi en ung, moderne og nytænkende tilgang til det at fotografere. Vores stil i forhold til gravid-fotografering er altså ikke nær så traditionel, som du får det mange andre steder.

Vi kan også tage dit portrætfoto.

Vores erfaring er, at man får de bedste billeder, når ’modellen’ hviler i sig selv. Ved at føle sig tryg i omgivelserne giver man nemlig det mest naturlige udtryk. Alt dette har vi naturligvis for øje. Vi sørger for, at der er en god atmosfære, og at der tages tid til hver enkel ’model’. Således ender I op med at få nogle specielle billeder, I vil glædes af at se igen og igen mange år frem. Gravid-fotografering er bestemt en god investering, hvis du spørger os.

Professionel og personlig gravid-fotografering

Vores professionalisme og personlige tilgang til gravid-fotografering, vil I opleve, skinner igennem, når I besøger os på Rådhusgade 5 i Horsens. Vi er alle veluddannet til opgaven, og vi er fuldstændig klar over, hvor vigtigt det er, at vores kunder ender op med nogle billeder, der vil glæde dem mange år frem.

Mangler I en fotograf til jeres bryllup? Vi kører ikke kun ud til bryllupper i Horsens.

Lars Reese Fotografi har eksisteret i snart ti år, hvor basen gennem de seneste seks år har været i Horsens. Vi beskæftiger os med både portrætfotografi (som altså eksempelvis gravid-fotografering) og med fotoopgaver for erhverv. Vi er centralt placeret og har rigtig gode parkeringsmuligheder. Når billederne er taget, er der naturligvis mulighed for tilkøb i form af forskellige størrelser print og indramninger. Vi glæder os til at se jer til baby-fotografering på Rådhusgade 5 i Horsens. Ring på +45 4077 9801 eller skriv til lr@larsreese.dk og få et uforpligtende tilbud.

bubble