Portrætfotograf i Horsens, der tager sig tid

Hos Lars Reese Fotografi på Rådhusgade 5 i Horsens får man en portrætfotograf, der tager sig tid til at lave nogle ordentlige billeder. Vi har gjort os som professionelle fotografer gennem nu ti år, og gennem alle årene har vi leveret nogle særdeles skarpe portrætbilleder. Når vi laver portrætbilleder inhouse i vores hyggelige studie, sørger vi for, at du/I føler jer veltilpas(se). Som professionel portrætfotograf gennem flere år ved vi, hvor vigtigt det er, at alle, der optræder på billederne, føler sig tilpasse og smiler naturligt. Det at hvile sig i sig selv og føle, at man er tryg i omgivelserne, giver det mest naturlige udtryk, og det er jo det, vi ønsker at opnå.

Mangler I en fotograf til jeres bryllup? Se her, hvad vi kan.

Mens vi tager billederne, ryger billederne direkte op på en storskærm, således kunden har mulighed for at se billederne undervejs, mens de bliver taget. Når vi er nået til et punkt, hvor, vi mener, vi har en række billeder, som kunden er tilfreds med, går vi alle billederne igennem sammen, således vi finder frem til det eller de billeder, på hvilke, I mener, I har det ’bedste’ udtryk.

En personlig og professionel portrætfotograf

I Lars Reese Fotografi har Horsens en personlig og professionel portrætfotograf, hvis fotografer alle er veluddannet til hvervet. At vi er ’personlige’, dækker over den kendsgerning, at vi giver os tid til ordentlige billeder. Det, mener vi, er god service. Det, der ligger i ’professionel’, er det faktum, at vi har over 30 års samlet professionel erfaring som portrætfotograf, og at vi alle er veluddannet til at varetage opgaven. Ethvert menneske har flere forskellige ansigter. Vi formår at få det bedste frem i dig.

Venter I barn? Få lavet nogle billeder af graviditeten. I vil glæde jer over det mange år frem.

Besøg os på Rådhusgade 5 i Horsens, ring på +45 4077 9801 eller skriv til os på lr@larsreese.dk og få et uforpligtende tilbud. Du kan også booke online på vores hjemmeside. Som portrætfotograf fanger vi din personlighed – i det skarpeste øjeblik.

bubble