Horsens Kommune

I forbindelse med at Horsens Rådhus rykkede til nye rammer, skulle de have taget billeder af deres nye omgivelser, så folk udenfor muren kunne få et blik ind i det nye Horsens Rådhuset. 

Billederne er taget i det tilgængelige område for byens borgere og den fælles store kantine!

Ginnerup Arkitekter

Ginnerup Arkitekterne er placeret i Horsens midtby og tegner huse med respekt for deres opgivelser. Deres ambition er, at opnå et stærkt arkitektonisk greb indenfor de givne økonomiske og tidsmæssige rammer.

I forbindelse med lancering af Ginnerup Arkitekternes nye website, fik vi lavede nogle flotte stemningsbilleder fra kontoret i Horsens.

Polyprint

Polyprint er en moderne og up-to date virksomhed indenfor produktionsteknologi, som levere emballage til fødevare. 

Virksomheden havde et ønske om billeder flotte billeder fra omgivelserne på virksomheden og stemninger af diverse processer.

Steensens

Steensens har fokus på at lyden som kommer ud af højtalerne, føles ægte og at lyden er dynamisk. Deres højtalere er lavet i høj kvalitet og skandinavisk design. 

Produkterne i et råt miljø, krydret med close ups, fremhæver lækkerheden i højttalerne. Se ligeledes videoen på siden her, hvor founder Frederick Rickmann, fortæller om tankerne bag højtalerne.

Festina

De fleste kender en eller går selv med et Festina ure. De levere ure i høj kvalitet og er kendt i størstedelen af Norden. 

Vi har fornøjelsen af forevige deres ure i nogle fotos, til diverse kataloger og kampagner.

Starmark

Starmark har siden 2001 været Danmarks største nyere brugte Mercedes-Benz forhandler og de sikre sig, at deres kunder får en uforglemmelig oplevelse, når de kører ud af portene med deres nye Mercedes-Benz. 

Ønsket om at præsentere Starmarks flotte omgivelser, medarbejderne i aktion og deres lækre biler, ligger bag fotosene fra Starmark.

Geberit

Geberit leverer alt indenfor sanitetsprodukter og kan findes i mange danske hjem. De leverer skandinavisk og stilrent design. 

I forbindelse med forrige skandinaviske TV kampagne, produceres vi en række stillfotos og BTS video til projektet. Videoen derfra, kan ses under film kategorien på siden her.

Dagrofa

Dagrofa levere produkter til en lang række danske supermarkeder. De levere de nødvendige vare for at få en sammenhængende hverdag.

De ønskede sig nogle stemningsbilleder både fra lageret, kontorene, kantinen og de forskellige arbejdsgange rundt i virksomheden.

Flowconcept

Flowconcept levere løsninger indenfor luft, vand og hydraulik. De står altid klar til at rådgive og levere høj service til deres kunder. 

Da Flowconcept lancerede deres seneste nye website, fik vi fornøjelsen af et besøg hos dem og fik nogle flotte billeder i kameraet.

SAMN

SAMN forsyning er vandselskab for Horsens og Odder. De sørger for at vi har rent drikkevand og sørger for at vores regnvand kan blive ledt væk fra vores veje. 

Gennem flere år, har vi været så heldige at være deres faste leverandør af forskellige fotos til diverse processer, som SAMN forsyning beskæftiger sig med.

IDEmøbler

IDEmøbler producere møbler til de danske hjem i nordisk stil og i prisklasser de fleste kan være med. Mange kender også IDEmøbler som ILVA. 

Kunden havde et ønske om, at nytte medarbejderne på lageret endnu tættere sammen omkring virksomheden værdier. I den forbindelse, har vi af flere omgange foreviget arbejdsdagen på deres centrale hovedlager.

DLH

DLH er nordens største, ældre og mest erfarne plade og træ-leverandør. De har altid kunden i centrum og sørger for, at der er tænkt bæredygtighed og arbejdsmiljø ind.

DLH har i flere tilfælde benyttet sig af vores kompetencer, om at fremvise deres produkter fra allerbedste side.  

Film

Reklamefilm / Videoproduktion

Ét billede siger mere end mange ord. Flere billeder fortæller endnu mere
– især hvis de er levende.

Måske lever dit budskab bedst gennem bevægelse og levende video. Her hjælper vi dig gennem hele processen – fra idéudvikling over produktion til den endelige film.

Læs mere om film herunder eller se nogle af vores filmproduktioner.